Android/IOS No code easy and simple - Без кодирање лесно и едноставно
 • Product 1

  Start

  • Основен старт пакет
   1 мобилна апликација
   Основни темплејти и опции
   20 Пуш нотификација
 • Product 2

  Advanced

  • Advanced - Напреден пакет
   5 мобилна апликација
   Основни темплејти и опции
   +5 темплејти
   +5 платени опции
   100 Пуш нотификација
 • Product 3

  Developer

  • Developer - Девелопер пакет
   100 мобилни апликации
   Основни темплејти и опции
   +20 темплејти +10 платени дополнителни опции
   Неограничени Пуш нотификација

Powered by WHMCompleteSolution